Viking

Viking

beds of Sweden

Deze boxspring is uit voorraad leverbaar in 3 gangbare kleuren.
Mocht u liever een andere kleur, dan is dit dmv een losse hoes makkelijk te veranderen.

Ons exclusieve bed Lafayette is een model met veel opties. U kunt kiezen uit 3, 5 of 7 zones die bovendien naast elkaar gecombineerd kunnen worden. Daarnaast heeft u de keuze uit maar liefst 29 verschillende kleuren. Met de unieke mogelijkheid om de hoes gemakkelijk te verwisselen krijgt u een bed met grote variaties. Lafayette heeft dezelfde hoge kwaliteit, afwerking en comfort als al onze andere bedden. Omdat de hoes over het hele bed wordt getrokken kunt u desgewenst verschillende zones en hardheden in één bed kiezen. Perfect voor diegenen die andere eisen en wensen hebben qua comfort.

 

** Met dit bed hebben wij een speciale aanbieding uit voorraad leverbaar in diverse kleuren **

Viking lafayette

Viking Sirius vlak

Van het Viking Sirius model zult u lang plezier beleven, er zijn veel combinatie mogelijkheden zodat u het bed kunt samenstellen tot uw droombed. Dit continentale model, zoals we deze in nederland kennen, bestaat dus uit de boxspring daarna het matras en bovenop de topper om het comfort compleet te maken. Het bed heeft 5 zone's die de contouren van het lichaam volgen.

Viking Sirius frame

Bij het Sirius Framebed van Viking is het matras geïntegreerd in de boxspring unit. Onze tussen model dat comfort en goede prijs, ongeacht de voorkeur combineert. Alle bedden zijn opgemaakt met pocket veren in twee lagen. De vijf zones in het bed zijn afgestemd op de ze vormen van het lichaam: schouders, taille, heupen, dijen en voeten.

Viking Sirius duo

Bij het Sirius Duo traploos, 2-motorig verstelbaar model van Viking is het matras geïntegreerd in de boxspring unit. Alle Sirius bedden zijn opgemaakt met pocket veren in twee lagen voor individuele drukverlichting. Het matras heeft vijf zones, schouders, taille, heupen, dijen en voeten, waarmee Sirius tot een goede keuze voor mensen met bredere taille en heupen maakt.

Viking Birka vlak

Van het Viking Birka continental model zult u jaren lang plezier hebben. Een model dat veel comfort en interieur vreugde voor het geld geeft. Er zijn veel verschillende keuze's met de hardheid van de matras, en u kunt eindeloos combineren met toppers. De matras van de Birka continentaal heeft 7 pocketzones en een latex vulling voor optimaal comfort voor de contouren van ons lichaam.

Viking Birka frame

De Birka boxspring Frame vlak is een boxspring die de matras en box in één heeft vervaardigt. De inhoud van dit bed is met 2 lagen pocketvering die 7 zone's creëren zodat deze perfect aansluiten naar het lichaam.

Viking Birka flex

Het type de Birka Flex model is een boxspring met het matras uit 1 geheel. Hierin worden 2 lagen 7 zone pocketvering gebruikt. De Flex heeft 2 motoren, één bij het hoofdeinde- en één bij het voeteneinde. 

Viking Birka multiflex

Viking Birka, een model dat veel comfort en interieur vreugde voor het geld geeft. De Birka multi flex onderscheid zich ten opzichte van de Birka flex omdat de Birka multi flex 3 motoren heeft, inplaats van 2 motoren. De derde motor is speciaal voor de nek verstelling om een boekje lezen of televisie kijken nog aangenamer te maken. Het matras heeft een 7 zone pocketverings kern. Ook heeft de Birka een schouderzone.

Viking Valhall vlak

Valhall continental is ontworpen met 2 lagen pocketveren voor individuele drukontlasting. De pocketvering bestaat uit 3 zones, schouders, heup en voet. De Valhall is een goede keus voor diegene met bredere of meer gevoelige schouders.

Viking Valhall frame

Het Valhall Frame bed wordt geconstrueerd met pocket veren in twee lagen voor individuele druk verlichting. Valhall is een goed alternatief voor degenen die een beetje bredere of gevoelige schouders hebben. De Valhall heeft 3 pocketzones met een wat stevigere veer in de lende/heup zone.

Viking Valhall flex

Valhall wordt geconstrueerd met pocket veren in twee lagen voor individuele druk verlichting. Het matras is verdeeld in 3 zone's. Valhall is een goed alternatief voor degenen die een beetje bredere of gevoelige schouders hebben.

Het type Valhall Flex model is een boxspring met 2 motoren. Één bij het hoofdeinde- en één bij het voeteneinde.

Viking Royal vlak

Een zeer comfortabel bed met pocket veren in drie verschillende lagen. Royal Continental is te vergelijken met de Birka, alleen dan met extra stretch pocket in het matras. Hardheden matras: Medium, Firm en Extra firm

Viking Exclusive

Onze meest exclusieve bed, compromisloos in zijn ontwerp en met veel comfort. Het bed is 57 cm hoog en is opgebouwd uit vier verschillende lagen pocket veren – een oplossing die je alleen bij Viking vind! De bovenste laag bestaat uit afzonderlijke X-Pocket veren met onovertroffen zacht oppervlak. Het matras heeft zeven zones in volgt je lichaam in de perfectie.

Viking Phoenix

Met de Phoenix, krijg je een bed dat zich optimaal aan uw lichaam aan past, dit is Viking's meest flexibele bed ooit. Phoenix geeft u een anatomische 7 zone verdeling. Hiermee kunt u genieten van een maximum aan comfort ongeacht of u  op uw rug, zij of buik slaapt. Met het moderne zwevende ontwerp en de geïntegreerde LED-verlichting onder elk van de poten hebben we een perfecte combinatie tussen design en comfort. De Phoenix is een model wat de matras en box in één heeft vervaardigt.

Hoofdborden

de keus is aan u

Bedpoten

de keus is aan u

Accesoires

net dat beetje extraBekijk ook onze webshop sleepfast.nl